Stora Södergatan 5, Lund

Attraktiv butikslokal i centrala Lund

Visa alla bilder

Fakta

  • 517 m²
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Hyra: Enligt överenskommelse
Lokalen

Det finns nu en fantastisk möjlighet att hyra en attraktiv butikslokal på 517m² i en vacker, historisk fastighet belägen mitt i centrum med optimalt exponeringsläge. Lokalen är mycket charmig och erbjuder en flexibel planlösning som enkelt kan anpassas för olika verksamheter. Oavsett om ni planerar att expandera er befintliga verksamhet eller starta något helt nytt, tror vi att denna lokal skulle passa perfekt för er.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen på Stora Södergatan, mitt i hjärtat av Lund. Busslinjerna trafikerar nära fastigheten, vilket ger utmärkt tillgänglighet. Dessutom finns ett brett utbud av butiker och lunchrestauranger i närheten, vilket ger en bekväm och trivsam miljö för både arbetare och kunder.

Skicka en Ansökan

Information om hur vi behandlar dina kontaktuppgifter som vi får när du skickar ett meddelande till oss.

Vi behandlar de personuppgifter, såsom namn och e-postadress, som du tillhandahåller när du skickar ett meddelande till oss. Syftet med denna behandling är att kunna kontakta dig och svara på din förfrågan eller ditt meddelande. Behandlingen av dina uppgifter bygger på det samtycke du gav innan du skickade in webbformuläret. Om du väljer att återkalla ditt samtycke har det ingen effekt på lagligheten av den behandling som redan har utförts.

Du har rätt att när som helst kontakta oss för att begära information om vilka uppgifter vi har om dig, för att rätta till eventuella fel, överföra dina uppgifter, begära begränsning av behandlingen, invända mot behandlingen eller begära att dina uppgifter raderas. För att göra detta kan du kontakta oss via e-post på adressen hyra@aspenfastigheter.se.